Gezond met Sarah

WAT KAN IK
VOOR U DOEN

Begeleiding op maat

Voelt u zich futloos of heeft u last van een bepaalde kwaal? Geen zorgen, ik pak samen met u uw problemen aan en we werken aan een gezonde levensstijl. Ook mensen met overgewicht of een andere moderne ziekte kunnen veel baat hebben bij de juiste informatie over voeding.

Soms hebben mensen het moeilijk om in de winkel de juiste keuzes te maken. Komt u ook vaak thuis met de verkeerde producten? Geen probleem, contacteer mij en ik ga samen met u naar de winkel. Zo toon ik u hoe u bewuste keuzes kunt maken voor een gezond levenspatroon! Ook samen koken is een mogelijkheid. Wilt u graag zien hoe u gezonde maaltijden op tafel kunt toveren? Volg dan een van mijn boeiende kookworkshops en ik geef u tips en gezonde recepten.

Wilt u als bedrijf een gezond beleid voeren voor uw medewerkers zodat ze zich elke dag zowel fysiek als mentaal sterk voelen? Dan kan ik u helpen met een workshop of een infomoment/lezing. Contacteer mij voor meer informatie of voor een afspraak!

a128e8d18e19431d97e75baa6df2bfd5

U KAN BIJ MIJ TERRECHT VOOR

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Wist je dat vele van deze kwalen opgelost kunnen worden met de juiste voeding en eventueel ondersteuning via supplementen?